FOTOGRAFIA
DE NUNTĂ


Fotografia înseamnă pasiune, inspiraţie, sensibilitate! Este o artă ce ne permite să evadăm din realitate, explorând limitele percepţiei vizuale.

Nimic nu poate fi mai frumos, decât să surprinzi nobleţea şi puritatea sentimentelor a doi oameni, ce îşi unesc destinele în cea mai fericită zi
din viaţa lor.


Nu există satisfacţie mai mare, decât să rdici la rang de absolut frumuseţea momentelor, pe care mirii, împreună cu invitaţii şi familia, le trăiesc în acea zi unică!


Ce este fotografia de nuntă?


O poveste de dragoste în imagini, ridicând la rang de eternitate, intensitatea sentimentelor neîntinate de trecerea timpului.

Am început să fotografiez de la vârsta de 5 ani, pasiunea pentru fotografie fiind moştenită de la bunicul şi de la tatăl meu !

Nu am ştiut atunci că acea pasiune, cultivată de la o vârstă fragedă, îmi va marca mai târziu existenţa, definindu-mă în prezent ca fotograf de nuntă.

În anul 2007 am înfiinţat şcoala de fotografie “New Age Photography”,
ce avea să devină, 5 ani mai tărziu, cea mai mare şcoală de fotografie din România, având un număr de peste 200 de absolvenţi anual.


În anul 2009 am devenit membru al New York Institute of Photography, iar în anul 2010, am înfiinţat prima şi unica şcoală de fotografie de nuntă din România.

Mai departe, să lăsăm fotografiile să vorbească despre mine ...

Facebook Flickr Google+ Subscribe to a feed